Despre proiect

Proiectul este o Iniţiativă nationala a tinerilor, data începerii proiectului 01/02/2012, data încheierii proiectului 30/07/2012, locul de desfăşurare al proiectului : Centrul educational „Our Kids”, Bacau, ASOCIATIA SINDROM DOWN BACAU (ASDBC) , presedinte OTELIŢĂ GABRIELA Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul „Tineret in Actiune”. Aceaste informatii reflecta numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le contine.Persoana de contact: OTELITA GABRIELA, Presedinte Asociatia Sindrom Down Bacau,Tel: 0722514203, e-mail: gabriela_otelita@yahoo.com

miercuri, 20 iunie 2012

„Cu totii, impreuna”- excursia in nordul Moldovei


Au participat atat tinerii implicati in proiect cat si tineri si copiii cu sindrom Down insotiti de parintii acestora. Evenimentul a avut loc loc in nordul Moldovei si s-a vizitat comuna Marginea, judetul Suceava,  unde se pastraza tehnica olaritului, precum si vizitarea unor locasuri de cult si monumente. Excursia a urmarit  crearea unui mediu propice de relationare intre tinerii implicati in proiect si copiii cu Sindrom Down, care au fost ajutati pe toata durata excursiei de catre voluntari.
     Excursia din nordul Moldovei s-a desfasurat sub atenta supraveghere si indrumare a instructorului (care are experienta in asemenea activitati, atat cu elevii cat si ca voluntar in cadrul asociatiei) si a presedintelui asociatiei, doamna Otelita Gabriela. Organizarea excursiei a fost perfecta, nu au fost nici un fel de dificultati si poate fi calificata cu „excelent„ pe toate planurile.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu